Kort til øl under Corona- krisen

Jeg har lavet et kort over ølsteder over hele landet, der enten har åbent for salg til take away eller som tilbyder levering af øl. Det er både barer, bottle shops og bryggerier. Nogle af stederne dækker flere af kategorierne, så selv om om de evt. står anført som bryggeri, så kan de også have webshop osv.

Jeg opfordrer meget kraftigt til, at alle støtter op om deres lokale butikker, bryggerier og barer, så vi også har dem på den anden side af krisen.

Hvis du møder fysisk op for at handle, så husk alle retningslinjer som myndighederne har opstillet. Det er ikke for sjov.

Der findes naturligvis også en lang række gode webbutikker, som også fortjener, at der handles hos dem, så det vil jeg også gerne opfordre til.

6 thoughts on “Kort til øl under Corona- krisen

 1. Pingback: #CraftbeerAid2020 – Bad Seed Brewing – Bare God Smag

 2. Halløj
  Vi har et godt tilbud til gutterne og gutinderne i dag indtil Kl 20.00

  Måske Danmarks BEDSTE tilbud på Belgiske øl. 🍺🍺

  Så er swaffelbeer klar med endnu et godt tilbud, og I bestemmer helt selv. 🍺🍺 Der kan endnu IKKE bestilles på vores hjemmeside http://www.swaffelbeer.dk “swaffel online” som stadig er under opbygning men I kan se hele vores udvalg. Vælg gå til kurv og gå til kasse når I har valgt jeres øl. Tag et billede af den samlede bestilling. Sæt det ind i kommentarfeltet på vores FB side og så får I 10% på ALT. Tilbudet gælder til i aften kl 20. Kan afhentes i Storvorde og Strandby fra fredag. 🍺🍺
  Eller sendes, det koster 60kr

  https://www.facebook.com/groups/529043654611018/?ref=share

  Mvh Swaffelbeer. P.s tilføj endelig alle dem i kender som ikke bør gå glip af dette tilbud 🍺🍺 prisen er selvfølgelig med moms. 👍🏻👍🏻

  Like

 3. Pingback: #CraftBeerAid2020 – Kort til ølkøb under Coronakrisen – A Word On Beers

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.