Årets nye (danske) bryggeri

Her er jeg lidt i tvivl. Skulle vi mon kåre et dansk bryggeri eller måtte vi selv vælge. Jeg kunne have spurgt, men gjorde det ikke, så derfor bliver det et dansk bryggeri og det var det nok blevet alligevel.

Jeg har, måske på grund af mit sygdomsforløb, på en eller anden måde ikke helt haft fingeren på pulsen, så meget som jeg gerne ville og derfor er der måske røget en bryggeriåbning eller to. Til gengæld ligger det sig meget op af den måde jeg blogger på. Relativt spontant og derfor bliver det tit mine umiddelbare følelser omkring emnet, der kommer frem.

På den baggrund træder der kun et nyt dansk bryggeri klart igennem og derfor er det måske den letteste kåring i serien.

Årets nye danske bryggeri er

Alefarm Brewing

imageEn af mine yndlingsbeskæftigelser når jeg skal stresse af, er madlavning og her var en glimrende partner til arbejdet

En af mine yndlingsbeskæftigelser not jeg skal stresse af er madlavning og her var en glimrende partner til arbejdet

Bag Alefarm står Andreas Skytt Larsen, som tidligere har vundet medaljer til DM i håndbryg og i sit kommercielle virke skaber han fantastisk letdrikkelige, men komplekse øl. En del af dem i farmhouse og surølsstil. Jeg har indtil videre kun smagt to øl fra Alefarm, men jeg håber bestemt ikke, at min rejse med Alefarm skal slutte med Favorite Pasttime, som er en rigtig lækker pale ale med hvede og masser af tropisk frugt fra humlen og Greener Pastures, som er en bretty farmhouse med masser af Citra. Jeg glæder mig til at følge eventyret videre frem, for starten har været mere end lovende.

3 thoughts on “Årets nye (danske) bryggeri

  1. Pingback: Årets nye bryggeri: Ghost Brewing | Ølnovicerne

  2. Pingback: Årets danske bryggeri 2016 | Ousen om øl

  3. Pingback: Årets danske bryggeri 2017 | Ousen om øl

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.