Glædelig IPA- dag

I dag er det IPA- day og det fejrer jeg med en hjemmebygget imperial IPA Jeg bryggede for efterhånden længe siden. Den har mistet en del af humlearomaen, som i sin tid bl.a. kom fra Belma og El Dorado, men det har egentlig ikke skadet den. Maltbasen står nu længere fremme og balancen mellem sødme og bitterhed er helt fin. Det er måske nærmest en American Barley eller strong amber (findes det?)

image

8.5% procents dejlig selvfedme, der slutter IPA- dagen, som også var dagen, hvor vi bisatte min far. En hård og tårevædet, men også meget fin dag, som de nærmeste var med til at fylde med gode minder.

image

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.