Ousen om øl

En lille håndbryg hjemme i køkkennet

En lille håndbryg hjemme i køkkennet

Mangler Danmark endnu en blog om øl? Sikkert ikke, men nu kommer der alligevel en. Kan jeg mon tilbyde noget, som ikke allerede er derude? Det ved jeg ikke med sikkerhed, men jeg er helt sikker på, at jeg har mindst ligeså meget at byde på, som de fleste af de danske blogs, der er derude og som jeg læser med glæde.

Jeg vil tilstræbe, at der kommer blogindlæg om kommercielt øl, men jeg vil, som udgangspunkt ikke give dem karakterer her på bloggen. Der vil man i stedet kunne benytte min profil på http://www.untappd.com, som jeg sikkert også vil linke til under de enkelte blogindlæg.

https://untappd.com/user/ousen

Der vil også blive lagt vægt på diskussioner af ølscenen generelt. Det kan være indlæg om regionalt øl, nyt nordisk øl, enkelte bryggerier osv.

Jeg håber, at  den samlede mængde af danske ølblogs vil øge interessen om godt øl.

1 thoughts on “Ousen om øl

  1. Der er altid brug for en blog om øl og det jeg læser ser super ud. Nu har jeg skrevet om øl i 15 år, måske var jeg den første i DK og man bliver jo lidt rusten med alderen og får andre interesser. Sådan som tingene har udviklet sig de seneste år skal man holde tungen lige i munden for at følge med så nyt blod er altid tiltrængt i en dynamisk verden. Glæder mig til at følge med. Søren Glocalbeer.

    Like

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.